Sakit Ari-Ari

Hai mommies.. Nak tanya normal ke kalau kita prengnant sakit kat area ari-ari.. Saya sudah pi check up doktor cakap tak ada apa-apa.. Saya nak berjalan pun payah.. Kalau duduk atas katil lagi rasa sakit.. Tambah pulak kalau tengah malam nak bangun buang air kecil.. Terseksa sangat nak bangun.. 😭😭Siapa ada pengalaman macam ni.. Ni 1st preggy saya..

2 Balas

hai sis, sama la mcm sy. sejak dari trimester kedua lagi sy dh sakit dkt situ. bila tanya dr and nurse diorang ckp normal je. now dh 38w lagi la rasa sakitnya. kekadang rasa pedih. kalau tido nk pusing kiri kanan pun kene ada support. Apatah lagi nk bgn dari katil 😂

Sy pn kdg2 mengeras kt situ wlpn bru je masuk 2nd trimester nk jln pn rasa sengal2 kt ari-ari kn