Sakit ari ari

Saya pregnant 34 minggu tapi saya dah start sakit bahagian ari ari. Sakit bila nak bangun duduk, nak jalan and bila nak duduk. Tyn doctor die ckap normal utk kandungan yg pertama sbb semua nak membesar tapi masalah nye sakit sangat nk berjalan tu. Common ke sakit tu?

9 Balas

😅😅 sy da lalui fasa tu... skrg nie da genap 36week... so otak hnye pikir nk bersalin je.. sakit bhgn celah kangkang tu..sy da lali...da bersabar lama da nie.. start sakit bhgn bawah tu masa 6bulan... skrg nie 9bulan.. so da abis bertabah da nie.. ase nk bersalin skrg nie...

4y ago

Saya pun sama.. Dh nk masuk 36week. Xlena tido..sakit kat bawah. Sbb kepala bby dh kat bwah. Lepas raya kena masuk wad sbb kna czser.

Samelaa. Baru 24 minggu. Kalau dh memgiring, nak pusing ke arah lain Allahu sakitnya mcm tulang bengkak 😂

Sy bru 30w..pun dah rasa..malam2 sesak nafas...nak baring kiri kanan pun xselesa..

4y ago

Tu LA..sama la..selalu cakap2 dengan baby...jgn terlalu lasak kat dalam tu..😂🤣

Normal dah bile timbul masalah ni..sy doakan semoga kuat selalu..hehe

Sye pown rasa jgk..hummm sabar la kita ye..

Yaa. Sya pun sama. Time tidO pun sakit

5y ago

Yela. Same tdo pon die sakit bile bergerak. Jadi kite sama sama bertabah la

Ya sis. Normal. Bertahan ya. 💪💪

5y ago

Oh normal. Huhuhu takut jugak kalau x normal sbb sakit die buat jadi curious pulak

same sis.. normal doc kate

Sama la.. Bersabar lah.