berape minggu kehamilan

assalamualaikum boleh saya tny ? sy baru first pregnnt . stat peried terakhir 22/3 . so sekrg sy dh berpe minggu ye ? tadi pergi kk nurse sane tk layan pun . pdahl saya nak tau saya dh berpe minggu .

2 Balas

lebih kurg sy. sy last period 19/3. sekarang 5w 5d. so awak mgkin 5w 1d. congrats sis 👏

3y ago

awak pun takecare jugakk 💕🌸🥰

kalo tdk slap sy kira 5mnggu 1hari da 4minggu-1bulan 8minggu-2bulan 12minggu-3bulan

3y ago

ohh terimekasih tlg kirekn 🥰 so kandungan sy sekrg 5week 1day lh ye ?