pergerakkan janin

assalamualaikum bkl² ibu... sy nk tanya... normal ker klau janin kita kurang aktif time siang... klau mlm... allahu... aktif dia lain mcm sampai nk terkencing kita... ada tuh kadang² siang tuh dia asyik tido jer... time mlm jer mesti aktif... adakah itu perkara biasa???

2 Balas

Org tua2 kata bila dia keluar nanti time Kita nk tido akan buat benda yg sama nanti.. so sis tx runsing... Dia nk bg Kita igt yg dia ujud dlm diri Kita..

Same dgn bby sy..aktif sblh mlm smpai subuh..klau siang die byk tido tp still ckup 10gerakan

4y ago

Sy pn risau jgak hri tu smpai pnah ajk suami g spital sbb xrse die grak..😅