mmg kandungan masuk 33wk ,baby suka aktif time malam jer ker.. siang jarang😂

9 Balas

Normal sis, hahaha baby saya pun macam ni. Saya pergi buat 5D scan on 33weeks haritu saja nak tengok baby dalam perut. Dia tak bergerak sangat leka tidur je, puas la doctor pujuk2 usik perut saya nak bagi dia gerak. Bila malam bukan main aktif lagi dalam perut, geram je mak nya 😂😭

Masa sy preggy pun baby kemain aktif bila mlm hari. Siang hari bila kita nk kira pergerakan die senyap2 je. Mlm2 bila kita nk rehat tido masa tu lah die gerak berombak2 perut. Normal tu awak. Die x boleh kita rehat2 santai2 mesti die kacau kita. Hahahaha.

12mo ago

oooo yekeee.... heheheh comey jaa peragai... hehehe tq mumy respon❤️

sebab time malam kita biasanya kurang pergerakan..jdnya bayi rasa kenapa mama Diam nie, siang kita bnyak gerak dia rasa selesa mcm di dodoi JD dia senang tdo waktu siang

12mo ago

hehehe comey jerr....tq respon mumy...❤️

masa 33week baby saya mcm ni. sampai risau pegi klinik scan sbb siang tk gerak pon 🤣 skrg dh 36week ha kemain sakit tulang rusuk kita

sebab masa tu mak duk diam.. buai dia dah berhenti, aktif la dia.. siang mak gerak dia berbuai je

Mcm saya, time kita nak tido...masa tulah baby active bukan main lagi 😆

normal sis

normal

betul