Baby gerak aktif time mlm

Sape kat sini baby gerak aktif time mlm je...klau siang hri senyap je.. kita plak yg risau#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

7 Balas

Sy dulu bekerja mmg x rs sgt baby bergerak pagi tp sbnrnya ada je dia bergerak. Tp bila mlm nk strt tidur tu dia bkn main tendang mengeliat bagai smp sy blh marah baby dlm perut tu suruh duduk diam2 tidur😝. Janji pagi tu ada 10 pergerakan shud be ok

1y ago

5 bulan ke atas dh juat dh dia tendang

saya pun mcm tu juga sis....baby aktif waktu mlm time kita nk tido la bru dia aktif...klu siang tk aktif doktor kata dia tido...😅

2y ago

tula kn sis...😄

ya sama lah.. lagi2 kalau bareng atas katil nak tidur...kuat mendengki betul,di sepak2 nya mak dia 😅

Saya dh 32 minggu tp hrini bby kurg aktif siang, dh kjut tp snyp bby tdo ke

1y ago

Saya pun . 31w . Pagi cukup kiraan 10 . Datang tengahari petang tu dia senyap . Usik2 pun dia beralun dan sepak gap lama betul nak tunggu . Risau betul . Gerak beralun , tapi lambat .

cm sya lha baby aktik klu lewak mlm dah klu time nak tdur

Dh berapa week ye? Sepatutnya siang pn dia gerak mcm biasa.

2y ago

Nurse xde bg tips kejut bby ke? Pagi usually kita tgh bekerja, so dia pn ikut penat. Jd tiap2 1 jam, allocate 10-15 mnit rehat, usap perut panggil bby.

time kita buat kerja mmg dia akan diam