Bila period akn kembali normal lps keguguran??

Saya baru lps keguguran dh 3 minggu. Boleh tahu tk bila period akn kembali normal lps keguguran. Sb sy nk cube utk mengandung lg. doakan saya ya 🥹 tpi period tk datang lg..

2 Balas

pengalaman sy lepas sebulan 34-37 hari mcmtu period normal akan datang. lepas pda period sy prgnnt anak kedua dah. org suruh tggu dlu tapi sy tak sabar dah. tkmaw sedih lama lama. so bukak buku pink dapat tag putih takde komplikasi apa pun even pernah gugur yg first baby. semoga ada rezeki awak ye

1y ago

Hi sis. Nk tnye lps period tu. Lps bersama sis ade keluar darah tk?sb saya pn keguguran. Lps period balik tu. Agk lame nk abis warna brown2 tu. Lps abis terus bersama. Tpi mcm kluar darah pink2 sb brcmpur air. Saya risau

Klu period sblm ni regular, dlm 1 bln lps ggur akn period mcm biasa. Klu nk cuba pregnant seeloknya tgu 3 cycle period dlu. Bg dalaman kita kembali pd normal utk elakkan pkara sama berulang

1y ago

Regular je tpi kdg tk tentuu. Kdg lmbt lps nikah ni. Skrg dh nk dkt sebulan lps keguguran.. period tk dtg lg