Buntu

Assalamualaikum , baby sy baru 6bulan dah hamil semula . Sebelum ni besalin secara ceaser . Dah merancang dengan baik check naik double line . Down sngt .. ada tak ibu pernah alami pengalaman mcm ni kongsi pendapat please ?

1 Balas

waalaikummussalam sis,sya tk mengalami tapi isteri adi ipar mengalami..ank pertama besalin scara ceaser tk smpi umur anknya 1thun ada pregant blik..apa² pn itu smua rzki ALLAH SWT kpda sis..jgnla down sngat..bykkn bezikir,bykkn doa...serahkn sgalanya kpda ALLAH SWT..