spotting atau ntahla .

hai ibu ibu , pagi tadi 24/9 ada keluar darah coklat dekat panty . dah check pregnant test biasa tapi taktaula double line atau tak sbb kabur sngt sngt tak nak menaruh harapn juga sbb takut fake double line . kalau diikut dri last tarikh period sya dh 3 minggu . jdi mcm mana eh? buntu sangat ni pening kepala pikir 😂 #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

tunggu lagi 2minggu baru cek balik. lepastu tunggu Lg sebulan Pula scan kat klinik