preggy mom 6 Month

Assalamualaikum .. Apa tandanya kalau berak keluar najis warna hitam pekat ??

2 Balas

😅najis kita akn berubah kaler adalah kerana ubt iron yg kita mkn.. xksh la.mkn obimin ke..iberet ke or etc..najis automatik akan tuka kaler itam 😅✌

4y ago

Yeke.. Tp alhmdulillah la wrna najis dh kembli normal.. Hitam hritu dlm 3-4 hri je

Ubat kk kita mkn tu tggi iron. Iron tu yg buat njis hitam. Normal sis 😊

4y ago

Tp sy xmkn ubt kk.. Sy mkn shaklee je .. Sblm ni sy mkn elok je.. Bru 2-3 hri ni jd hitam