Najis bayi hitam

Nak tanya mom dekat sini,,kenapa ye najis baby hitam macam ni..semlm dia berak mcm ni ada warna hitam baby dah 6bulan28hari..2 hari lepas ada bagi dia makan buah naga normal ke kalau baby makan buah naga color mcm ni,,lagi baby saya 2-3hari baru berak..

Najis bayi hitam
3 Balas

rasa nya kalau baby makan buah naga. najis baby akan berwarna merah macam warna buah naga. dn akan ada biji2 buah naga tu. both baby sy mkn keluar warna mcm buah naga.

Saya pernah bagi anak makan buah naga, najis warna merah. Taktau lah normal atau tak tapi kalau berlarutan better sis rujuk dr 😊

normal. tp lpstu xbg buah naga dh. sy bg buah lain.