Syurgaku

Assalamualaikum.. anak sya dh meninggal dunia smlm pada jam 9:30pgi dan telah dikebumi pada ptg smlm pada jam 6 lbih.. disebabkan keadaan kritikal.. dan jantung lemah? 11/1/2020- 13/1/2020 (Yunus Firdaus Bin Zulkifli)

152 Balas

salam takziah ye sis..jgn sedih2 ye..ank syurga sis dah menunggu ibu ayahnya disana.. anak sis sdg berbahagia bermain d taman syurga.. bergembira lah.. sy doakn sis dikurniakn zuriat lg slps ini..Aamiin44

4y ago

terima kasih 😊yer btoi.. anak syurga sya menanti di sna.. wlau tak nmpk dimata tpi tetap dihati

Salam takziah sis. Semoga sis dan keluarga dikurniakan kesabaran dan kekuatan atas ujian ni. Semoga dipermudahkan segala urusan dan diganjari ganjaran yg berlipat kali ganda. Aamiin 🤲🏻

Salam takziah sis...sy turut merasakannya,4bln yg lalu,sy bru kehilangan puteri tersayang yg hanya survive hidup 12 hari ja,redh0...anak syurga menanti kita nanti

4y ago

wasalam sis.. terima kasih.. salam takziah jgk yer.. kita mcmna pun kena redha jalah.. anak kita tnggu dekat sna😊

Syurga buatmu syg... Momy semoga tabah n kuat...dia dh tggu kta kat sn...ank prtama sy pn meninggal slps 12hri brsalin sbb paru2 brkuman..huhu

4y ago

yaa terima kasih.. dugaan tuk kita.. anak syurga menanti disana

Innalillahiwainnailaihirojiun.. Salam takziah sis dan keluarga semoga diberi kekuatan. Si kecil menanti di syurga ❤️

Salam takziah sis.. Semoga sis dan keluarga dikurniakan kesabaran dan kekuatan. Semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin

Salam takziah sis. Semoga awak kuat dan tabah tempuhi dugaan. InshaAllah satu hari nanti Allah pasti ganti yg lain.

Takziah akak ucapkan..bykkan bersabar ye dik..in Shaa Allah dia da tggu adik d syurga..jgn lupakan die..😭

Takziah sis.. Semoga sis tabah dan kuat harungi ujian nie.. Allah lebihkan sygkan anak sis.. Anak syurga..

Innalillahiwainnailahirojiun. Takziah buat ibu dan sekeluarga. Ibu kuat ya 💪. Allah sebaik2 perancang.