Syurgaku

Assalamualaikum.. anak sya dh meninggal dunia smlm pada jam 9:30pgi dan telah dikebumi pada ptg smlm pada jam 6 lbih.. disebabkan keadaan kritikal.. dan jantung lemah? 11/1/2020- 13/1/2020 (Yunus Firdaus Bin Zulkifli)

152 Balas

Salam takziah sis. Semoga sis dan keluarga dikurniakan kesabaran dan kekuatan atas ujian ni. Semoga dipermudahkan segala urusan dan diganjari ganjaran yg berlipat kali ganda. Aamiin ??