Syurgaku

Assalamualaikum.. anak sya dh meninggal dunia smlm pada jam 9:30pgi dan telah dikebumi pada ptg smlm pada jam 6 lbih.. disebabkan keadaan kritikal.. dan jantung lemah? 11/1/2020- 13/1/2020 (Yunus Firdaus Bin Zulkifli)

152 Balas

salam takziah ye sis..jgn sedih2 ye..ank syurga sis dah menunggu ibu ayahnya disana.. anak sis sdg berbahagia bermain d taman syurga.. bergembira lah.. sy doakn sis dikurniakn zuriat lg slps ini..Aamiin44

4y ago

terima kasih 😊yer btoi.. anak syurga sya menanti di sna.. wlau tak nmpk dimata tpi tetap dihati