bby girl

Alhamdulilah sy dh selamat melahirkan bby girl pada 10/6 jam 1.48 ptg smlm dgn berat 3.21 kg dan 3 jahitan

bby girl
92 Balas

Alhamdulilah tahniahh.. Sedap bau baby bru lahir wangii.. Xsbr nk tggu baby sy pulak.. Doakan semoga kitrg yg belum bersalin ni dipermudahkan..

4y ago

Semoga d permudahkn

tahniah puan, comel baby girl. selamat berpantang. saya tgh menghitung hari nak bersalin skrg 36w 😁doakan semua dipermudahkan

Alhamdulillah sama dgn saya lah berat baby saya 3.65 bersalin secara ciszer.... anak awak turun berat badan tak dlm masa 7 hari

Alhamdullilah doakan sy cepat bersalin jugak ye .. hehe tgah tggu hari je nii

Alhamdulillah. Selamat ibu n baby. doakan saya juga ye next month. first baby😍

tahniah 😍😍jaga ksihatan diri n beby😊selamat bpantang mommy🌷

4y ago

Terima kasih

alhamdulillah.. tahniah sis.. selamat berpntg.. doakan saya jugk.. dua 20hb nie

4y ago

Aamiin..sy due spttny 17/6

Alhamdulillah...selamat berpantang sis..semoga dipermudahkn segalanya..

mcm mana nak tau brp jahitan ade tulis dlm buku pink ke atau nurse yg ckp ?

4y ago

Doc yg ckap

Tahniah sis ... Due saya 10/10 tak sabar nak tunggu baby keluar ...