Kulit kepala

Kenapa ye kulit kepala anak saya jadi mcm kelemumur ni macam berdaki padahal selalu mandikan waktu basah hilang waktu kering jdi mcm ni .. ada cara tak nak hilangkan. Baby baru 2 bulan

Kulit kepala
4 Balas

pakaikan minyak rambut tak ? saya hilangkan guna minyak rambut . pakai setiap kali mandi . after few day pakaikan minyak rambut, saya ambik sikat rambut baby, kais slow2 . jangan kuat2 atau paksa untuk tercabut kulit kepala tu. kalau tak tanggal, try esoknya lg dan lagi. asalkan lepas sapu minyak rambut

1y ago

Saya pakaikan minyak rambut lpas tu saya garu garu sikit keluar , 3 hari lpas tu naik balik ermmm

awak cuba pakai shampoo sebamed yg untuk baby. ph dia 5.5 sesuai for baby .. shampoo waktu mandi dan waktu rambut dia tengah basah awak pakai wet tissue sapu2 dekat ‘macam kelemumur tu’ slow slow . dia akan tanggal ✨

1y ago

Ok in shaa Allah saya try beli shampoo tu 😃

masa mandi shampoo kepala baby. sambil shampoo awak massage dkt kpla baby lembut2. nnt lama2 hilang. baby sy pon ada. skrg dh hilang sy.

1y ago

Ok k lpas ni saya try massage rambutnye .. terima kasihhh ❤️

sapu minyak rambut hari hari...

1y ago

In shaa Allah sis saya try beli .. terima kasih 😁