Beli

Assalamualaikum. Alhamdulillah nak masuk 25 minggu dah. Rasa macam2 nak beli, semua benda nak beli tp x tau nak mula dari mana. ??. Suami kata beli barang yang nak bawa g hospital dulu tapi masih duk fikir apa nak beli. List ada je cuma tak tau nak mula dari mana. Boleh mommy's bantu saya? Maaf mungkin sebab eksited + x nak terlampau eksited ???

3 Balas

Beli sikit²..sy bg ape perlu beli ye..cuma awak kena la tgk mne yg dlm list awak nk beli dlu,mcm bape pcs baju newborn,yg lain blh amek big size sbb blh pakai lama cth 3-6m.towel,handkerchief,toiletries baby,bedung (napkin) mitten botten,blanket hoodie baby,pampers newborn,botol baby (standby) Barang mommy beli pad overnight je,x perlu pad bersalin tu pun xp,kain batik extra kn,stoking,minyak angin/minyak panas standby bwk ke hospital blh sapu lepas bersalin,toiletries mommy.yg lain tu mcm biasa la brg peribadi mommy.mcm sy akan beli bra mnyusu sbb senang

Google checklist brang bby dan lepastu brang ibu

😅