alahan waktu malam

Assalamualaikum, ada tak mommy yg alah pd waktu malam je, siang hari ok je boleh buat kerja rumah, tp bila mlm jadi lemah badan, mkn semua tak nk, tekak selalu rse tak selesa je. Sbb ank yg sulung tak de rase ape ape alahan pn.

1 Balas

Sy mcm tu msa 1st trimester..asal mlm jk nk tdo..msti muntah2, pening..even baring pun pening .. p semua ok jak..pbawaan kut

5y ago

Kn... lbih2 msa tu sy duk bjauhan dgn suami..rasa sedih sgt xda org d sisi..