BF

Assalamualaikum.. Ada tak ibu2 sini anak pertama dia menyusu badan dari lahir hingga 2thn? Lepas tu pregnant Baby kedua. Soalan sya, kalau anak pertama tu masih menyusu, susu tu akan rasa sakit ke?

1 Balas

dari pengalaman saya menyusukan anak dan dlm masa yg sama mengandung. mmg payudara kita akan sakit puan tp nnti sakit tu akan hilang juga.

5y ago

Ohh.. Lama ke sakit tu berhenti? Sy setiap kali ank nak menyusu tu mmg sakit laa.