Assalamualaikum macam mana kite nk tahu kandungan kite luar rahim atau dalam?

2 Balas

biasanya kalo hamil luar rahim akan ada tanda sakit perut & pendarahan. Jumpa doktor & doktor akan scan.

3y ago

Ohh okayy terima kasih.. Kite ad scan mse 5 mngu sbb nk tahu btul ke mngandung.. Alhamdulillah mngdung doktor pun ckp kandungan okayy dlm Rahim. Yg kite takut bile t scan mse bt buku tu jd sebaliknye.. Ad pnh jd mcm tu ke? 😅 Sbb bru bce psl kandungan ektopik ni jd takut 😢

Waalaikumsalam..better refer kk untuk cekup sbb diorg akan scan..