Due 19/9/2022

Assalamualaikum. Ada mommy² due 19/9 yg dah bersalin ke? Hari ni 5/9 genap 38w kan. Dah x sabar nak jumpa baby nih 😍. Semoga urusan bersalin kita nanti dipermudahkan, bersalin normal tanpa jahit dan koyakan inshaa Allah dgn izin Allah Aamiin 🤲❤️

19 Balas

Sya 18/9 bby kurng gerak dah.. Yg sllu pun mengeras je.. Buatkan sya rsau jugak kalau kurng bergerak ni

2y ago

a'ah betul, baby dah kurang gerak. tapi kalau usik dia, dia gerak je.