Due 19/9/2022

Assalamualaikum. Ada mommy² due 19/9 yg dah bersalin ke? Hari ni 5/9 genap 38w kan. Dah x sabar nak jumpa baby nih 😍. Semoga urusan bersalin kita nanti dipermudahkan, bersalin normal tanpa jahit dan koyakan inshaa Allah dgn izin Allah Aamiin 🤲❤️

19 Balas

due 22/9. kena serah diri 21/9 sebab gdm on diet. harap baby beri kerjasama la keluar sebelum due. sebab 2anak dah merasa induce ubat dan induce belon.

2y ago

sama la sy, yg sulong induce ubt 2x. yg kedua induce drip. yg ketiga ni harap x sempat induce la.