Due 19/9/2022

Assalamualaikum. Ada mommy² due 19/9 yg dah bersalin ke? Hari ni 5/9 genap 38w kan. Dah x sabar nak jumpa baby nih 😍. Semoga urusan bersalin kita nanti dipermudahkan, bersalin normal tanpa jahit dan koyakan inshaa Allah dgn izin Allah Aamiin 🤲❤️

19 Balas

sama la ni. hehe tggu tnda . dua dua ank sy lahir ikut due . harap no 3 ni pun jgn lebih trikh . insyaAllah . jln dh tak larat . kena pgng bwh je 🤭

2y ago

dr gtau boy, inshaa Allah kalau ada rezeki boy la 🤭. itulah, jgn kata yuran sekolah, barang baby skrg pon mhl yakmat. nak jimat cermat kena beli kat shopee.