Due 19/9/2022

Assalamualaikum. Ada mommy² due 19/9 yg dah bersalin ke? Hari ni 5/9 genap 38w kan. Dah x sabar nak jumpa baby nih 😍. Semoga urusan bersalin kita nanti dipermudahkan, bersalin normal tanpa jahit dan koyakan inshaa Allah dgn izin Allah Aamiin 🤲❤️

19 Balas

16/9 skrg 38w 3d , baby tkmau keluar lagi 😭 first baby exsitend je ni bila la nak turun tanda mcm” dah buat berjalan sana sinii senamann semua haha baby lagi active ada lah 🤣

2y ago

Sama . Due 16/9 . Baby masih aktif xnk keluar lagi 😅