sentiasa lapar

assalamualaikim semua.. sy skrg hamil 7w+, sy selalu rasa lapar.. mkn bnyk pun selang 30minit- 1 jam rsa lapar datang balik... bg minum susu.. boleh..tp lapar tu tetap datang balik..makan oat pun sama..sy x da mual mentah..semua ok saja..cuma masaalah lapar berpanjangan saja..macamana cara nak atasi ya?

2 Balas

Hahaha sama. Makan jela sis. Asalkan berat tk melampau nanti nurse bising pregnnt gain berat byk sgt #TAPSupermom