6 weeks 6 days

Assalam..normal ke kalau awal2 preggy sakit perut sebelah kiri kadang2, rasa macam perut tertarik-tarik..

7 Balas

Kalau sakit macam cramp senggugut tu normal. Kalau terlampau sakit pegi hosp terus

4y ago

Sy awal pregnant mcm tu jga,, doktor kata buat cek upt ada ketone.. Tp sakit sgt,, try urut dgn bidan berumur,, katanya anak tu ke kanan sgt,, sbb sy sakit kt kanan,, lps dia betulkan alhamdulillah lega sikit berbanding sblmnya