6 weeks 6 days

Assalam..normal ke kalau awal2 preggy sakit perut sebelah kiri kadang2, rasa macam perut tertarik-tarik..

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sy pun sama awal2 preggy dlm 4 week camtu pinggang sakit sangat smpai xleh nak tido..perut pun cramp..so skrg alhamdullillah dan nak 7week lbh dah..kurang sikit..cuma rasa sengugut kdg2

Sy pun sama, sekarang 6 weeks, sekejap sakit dekat kanan, kadang2 belah kiri pulak..

normal.. banyakkan minum air putih kencing tak lawas pun kkadng punca sakit2 dekat situ

Kalau sakit macam cramp senggugut tu normal. Kalau terlampau sakit pegi hosp terus

2y ago

Sy awal pregnant mcm tu jga,, doktor kata buat cek upt ada ketone.. Tp sakit sgt,, try urut dgn bidan berumur,, katanya anak tu ke kanan sgt,, sbb sy sakit kt kanan,, lps dia betulkan alhamdulillah lega sikit berbanding sblmnya

Saya dulu rasa ngilu2 kt perut & cramp. Klu tak silap masa 4-6w gitu

VIP Member

Tertarik2.. Mcmana tu.. Mgkn kh baby bergerak.. Xpasti jpa doktor je

VIP Member

sy pn same awl2 hr tu.. belah kiri gak..