air kelapa

Assalam..nk tny kwn2 ada ke yg minum air kelapa tp jd bnd ygx elok...Sy dah 31w..smlm mnum air kelapa..tp lps mnum baby gerak..tp rs mcm perot padat sgt...ni pagi td pn rs padat sgt perot..ok kex mnum air kelapa?..dr pagi smpi skrg pukul 8 dah 7x gerakan..cuma x se actv mcm hr2 sblm..ke sb kandungn sy dah besar...sb tu x kuat sgt gerak...

1 Balas

Memang kalau nak buat baby aktif boleh try minum air kelapa. Seronok dia gerak2 dlm perut tu