Wrongly bagi date last period Kat doctor

Hi everyone, nk tanya opinion korang. Kalau salah bgi date last period, doctor boleh detect tk usia kandungan kita yg sebenar through scan ? First day period on 16/6 bukan last period ye..due date doctor bagi 24/3 🤔 so kiraan tu memang lari dlm seminggu agaknya 😀

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini .sbb sy bg doc date yg sebenar yg sy remark stiap kali dtg period dkt kalender period tracker😉✌🏻

Dr akan cek melalui scan juga. Masa tu maklumkan yg awakpun xpasti tarikh last period tu.