admit on due date

Salam mommies.. Due date saya 12 ogos 2019.. Tapi doctor kata kala tak de tanda bersalin admit di hospital pada 11 ogos 2019 ... Nak tanya kalau tak de tanda bersalin doktor akan buat c-section ker.. Dan 11 ogas kena admit pukul berapa

2 Balas

Tak semestinya. Doktor akan try induce utk buka jalan dlu. C-section pilihan terakhir.

5y ago

Ok thank you ka

Due sy 13hb..kena serah diri 12hb..😊..doc akan induce belon dulu, klu xada baru induce ubat 3x..operate tu last choice sis..tu dekat gov la..

5y ago

Thank you utk info mommy