Due Date

Saya nak tanya awak semua kalau ikut kiraan saya, due date 28/03/2020, agak agak betul x kiraan sy ni... First period saya 19/6/2019 akhir period saya 23/6/2019 (lima ari je)... Saje tnya sbb belum jumpa doktor lagi... Agak agak dh berapa minggu? #Positivepregnant

Due Date
9 Balas

rsa mcm sis silap tulis je tarikh LMP tu..kt krtas tu tulis bln 6 😅😅 nk kpastian lg masukkn je tarikh tu kt apps ni..sah2 nnt kluar dh bape weeks

dlm 6 weeks just anggaran shj...apa2 boleh tggu lg 2 3 weeks utk checkup doktor or try scan klinik bayar dulu tgok besar janin...good luck & tahniah

Dlm kertas sis tulis bulan june, kira dr hari pertama period 19/06.btl la due date tu.skrg dah 6-7w la kan.

5y ago

Allah xperasan, salah tulis

Susah2 je kira. Guna apps sis. Masukkan tarikh hari 1st last period. Trus keluar bpe week n due date.

24/4bru gnp 40 mnggu..klu yg,sis kira tu36 muggu

Baru awal bln8..sis dh buat upt ke?

Mna stu date period y btl?

Upt sis da +ve?? Awal lg nie

6 ke 7? 😒