takot,risau,runsing

Assalammualaikum..saye nak tanye..asma semase mengandung memang tak terkawal ke..sebab saye da 4 hari berturut turut amik gas di kk and hospital..saye baru discharge 2 aribulan aritu..kat wad saye sehat tak batuk ,tak asma..saye da batuk sebulan,mule ii suspek tibi tapi bile da analisa saye bebas dari penyakit tu..lepas discharge batuk saye menjadi jadi..sampai saye susah nak bernafas..saye risau dengan keadaan kandungan saye..adekah ianye memberi effect pade kandungan..ade sesape bole bantu saye tak?

1 Balas

Sy dulu masa pregnant ank ke 3,selalu dpt asma mcm sis,selalu ambk gas kat kk..sy xpast efect baby ke x tp yg pasti bila ank dah sebulan keatas ank trus dpt asma..smpai sekrng umur dah 6thn...ank first n kedua xda plak dpt asma masa pregnant diaorg n diaorg pun xda asma

4y ago

Yeake..thanks bagi info