Redha..

Assalammualaikum..saya seorang bakal ibu yang tengah pregnant 4bulan..harini saya telah di uji dengan di tamatkan perkhidmatan bekerja..berniat nak cari duit untuk bakal baby yang akan lahir dan membantu meringankan beban suami..hati sedih dan sakit sebab hilang mata pencarian..doakan saya semoga di murahkan rezeki baby dan kami sekeluarga ?

17 Balas

Sbr sis, sy pun mcm tu dulu..majikan xmau ibu mengandung kerja..

Aamiinn Ya Rabb.. Semoga dipermudahkan segalanya sis

InsyAllah Allah bg rezeki melalui lain pula puan😊

Ade hikmah sis...bersabarlah dgn ujian..

Xp..in shaa Allah ad rezeki lain nnti

Aamiiin. InsyaAllah sis..

Amin