Doakan sy dapat baby boy😊

Assalammualaikum hye mummy2 n bakal mummy Alhamdulilah pregnancy yg ke6..harini 29week 5day xnampak gender lagi sbb bby duk melintang masa scan smalam 16/5/23....doakn kali ni baby boy naaa mumy2 n bakal mummy..dh ada 5 kakak heroin..ank2 yg len pakat mintak baby boyl..smoga rezeki kali ni🤲

4 Balas

Mcm kes sy juga ni . Bby sorok gender tapi sy dpt klinik yg jenis tunggu sampai bby tukar posisi dia 😂 dekat 1jam juga scan gender masa tu 18w pastu sy repeat lg 23w masih sama gender dia . Scan lagi 26w masih sama gender dia . Sebb tak percaya lh . Sebb dua2 girl . Tiba2 boy rasa excited dia lain mcm . Sis kene cari klinik yg pandai scan gender . And lalai kan bby . Sebb bby dlm peyut ni mcm tahu tau kita nak scan gender dia hahahaha . Tak kisah gender boy ke girl . Sy jenis tak mengharap . Tak kisah mana2 jnji sihat aamin

InsyaAllah 🥰🤲🏼 dulu anak sulung syg pn kepit, org ckp kepit girl kan… tp tak… sy boy 😂 tebalik tau, bil preggy girl, girl pulak tekangkang je tunjuk ha senang sy tayah pening2 pk gender dia 🫢

InsyaAllah boy or girl ape yg Allah bg itulah yg terbaik.

Aamiinnn..