Alhamdulillah lahir baby boy 🥰

Alhamdulillah 37 minggu 5 hari tarikh 3.8.2022 lahir baby boy ibu ayah. Terima kasih ibu2 dalam apps ni. Banyak membantu sepanjang pregnant 🥰 semoga dipermudahkan urusan ibu2 yang bakal melahirkan dan semoga diberikan rezeki anak kepada ibu2 yang masih menanti 😘

Alhamdulillah lahir baby boy 🥰
8 Balas

Tahniah sis selamat berpantang. Doakan baby saya nak keluar awal jugak hari nie dah 37w5d. Due 21hb tp ayahnya kena pegi training 2 bln start 16hb nie. Harap2 la baby nak keluar awal 🥺

2y ago

Terima kasih sis. Semoga dipermudahkan dipercepatkan urusan bersalin sis. Harap2 ayahnya dapat jumpa baby sebelum pegi training 🥰

comeinye bby muncung tajam..doakan sye selamat jgk lahirkn boii 31/8 ni...skrg dh 36w3d my boii still tendang2 guling2 gusti mama dier ni.. nuckal🫶🏻

2y ago

Itu laa muncung nya boleh sangkut hanger ni kalau dia merajuk nanti 🤣 semoga dipermudahkan urusan bersalin sis. Kejap je lagi tu 🥰

Masya Allah tabrakaLlah 🥰 mudahan puan pulih dgn baik tanpa mudarat dan anak membesar dgn sihat wal 'afiyah. allah berkati kalian 🤲🌻

2y ago

Alhamdulillah. Terima kasih sis. Amin2 🥰❤️

alhamdulillah.. tahniah🥰 sy pn tggu hr jgk ni 5/8 37w2d anak no4.. kpla bby dh engaged hrp la mggu ni jgk die kuar 🤭 doakn sy yer..

2y ago

Alhamdulillah terima kasih sis. Kejap je lagi tu sis. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis yea 🥰❤️

tak sabarnya nak tggu turn saya. hari ni dah 39minggu. baby tak mau keluar lagi

2y ago

Wah dah full term tu pregnant. Inshaallah kejap lagi baby keluar. Baby pun tak sabar nak jumpa mak ayah dia tu. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 🌹

sama tarik ngan anak sy 38minggu 4hari ( 3.8.2022) tapi sy bby girl

2y ago

hah kembar 🤭 alhamdulillah selamat berpantang juga sis

Alhamdulillah.. Tahniah rezeki bersalin awal ❤️

2y ago

Alhamdulillah. Terima kasih sis 🥰🥰

perjuangn sy tgl skit lg..doakn sy ye

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis yea. ❤️