Baby baru lahir dah Ada Gigi

Assalammualaikum...nak bertanya pada semua...kot Ada yg tahu..baru2 ni sepupu saya selamat melahirkan baby ..cuma anak tu lahir dah tumbuh Gigi...doktor ambil keputusan utk cabut... Soalan pertama...nnt kalau Gigi baru tumbuh adakah Gigi tu Gigi kekal...yg kedua pula cabut tu Tak bagi kesan pada baby ke? Yg ketiga kalau Tak cabut pula apa kesan sampingannya?

1 Balas

Bkn gigi kekal. Tgk klu gigi tu goyang2 kena cabut. Takut jatuh sendiri. Bhya .