Nak tanya ??

Assalammualaikum...hai all momys, nak tanya klaw mcm ni prggy ke tak yer? Sy baru pertama kali...hehehe buat hari2 pun masih ragu2 semua buat masa lepas bangun tido sbb ni pregnancy test eco so positif ker?

Nak tanya ??
7 Balas

Saya rasa positif , sbb saya pregnant anak first pon cmni .. tunggu seminggu dua lagi , insyaallah makin pekat kalau positif .

5y ago

Wahhh tq sis... Doakn yer

Klau nk tahu btoi² hamil beli pregnant test dkt farmasi atau g klinik terus puas hati...Sya pon beli yg eco jadi samar²...

5y ago

InsyaAllah nnti sy try yg kat farmasi pulak tq yer

cuba sis beli pregnancy test lain.. mne taw kali ni rezeki.. n nkkn lebih yakin.. semoga segala urusan sis dipermudahkan..

5y ago

Aamin tq yer

Upt eco kalau samar macam ni xboleh percaya sangat. Better guna upt kat farmasi. RM5 pun ada.

5y ago

InsyaAllah sy try yg kat farmasi pulak...doakn yer moga dipermudahkan

InsyaAllah positive .dah delay period berape Hari sis

5y ago

mngkin drh implantation kot, sy mse pregnnt mula2 tu pon smpai demam2, org ckp alahan 😄

Mintak maaf saya rasa puan pregnant

5y ago

Tq yer dan doakn moga betul2 pregnant

positif ni, tahniah 😍

5y ago

aminn, sy pon mula2 mcm ni ,mkin lme mkin terang sikit