nak tanya...

Asalam.. Morning all momys, nak tanye kalau cmnea prggy ke tak ye? Sory baru firstime ?

nak tanya...
36 Balas

Saya memula cek pon mcm sis.. x berapa nak jelas.. pastu saya test cek lagi sekali upt tu.. nmpk terang sikit.. tapi hati ni rasa mcm x yakin saya pergi beli terus yang clear blue digital.. yang tu mmg tepat bacaan dia..

5y ago

Ooo mcm tu... Sy msih x yakin lagi ni sis.. Nti sy try lagi cmne.. Tq sis 😊

Inn shaa Allah sis . Ada tu . Macam sy jugak . Maybe sbb awal lagi , so line tu blur laa lagi .. Now sy dah 12+ weeks dah . Moga Allah permudahkan sgala urusan sis

5y ago

Ooo cmtu.. Nk cuba jgk... Tq sis info

Saya pun pernah kena macam gini. At first buat memang samar samar. Lepastu try lagi seminggu after, baru nampak 2 line jelas. In sha Allah ada rezeki untuk sis nanti.

5y ago

Ok sis.. InsyAllah, Tq sis

Positif ... walaupun samar2.. cumanya masih baru , tunggu dlm 2 minggu lg ke.. Insha Allah makin jelas double line. Btw tahniahh awakk🤗🤗🤗

5y ago

wc

Alhmdulillah positive..cume dia blurr sikit dkt yg part sebelahnya tu..pape sis jg dri bebaik ea.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin..tahniah sis😉

5y ago

InsyaAllah Aamiin... Tq

inshaAllah positif sis, try lg test selang bebrapa hri @ mngu dpn.. dlu sy pun bgni samar2.. selang 2@3hri sy test blk line makin terang 😅

5y ago

Ooo mcm tu ea... Ooo ok sis, Tq sis 😊

Mcm sya pnya hri tu..masa chck satu line xclear sgt sbb bru 3 hri lewat..tpi alhamdulillah positif lps 2 hri chck blk bru pekat wrna nya

5y ago

sy punye haritu, lewat sehari je period..tapi line clear kot😅😅

sy dlu pun mcm ne juga,trlalu excited pagi tu jugak sy ke kk Alhamdulillah dah 2bulan usia kandungan🤭now dah 32weeks

5y ago

InsyaAllah

Tahniah positif ..dh delay period ke belum ni ..hritu sy masa belum delay kabur cmni lepas dh 2w dh terang dh line T

5y ago

Btul tu sis... Ok sis 😉

Mcm sy jgk, confius pregnant ke x.. Last2 bli pregnancy test clear blue tu bru confirm pregnant 😊

5y ago

Mhal sikit la... InsyaAllah nti sy try 👍