upt eco

Assalammualaikum ttcian smua,sy nk tya kpd ttcian yg pernah guna upt eco,mmg upt eco ni sllu bg evap line ke?? Sy test lbih kurg 8-9dpo naik 2line tpi kabur sesangat,bila dh sejam mcmtu bru bleh nmpak,lgi satu agak xlogik jugak kan 8-9dpo dh bleh detect hcg tu kan,?

3 Balas

Xsemestinya upt eco je sis, upt lain pn blh dpat evap line, upt mahal mcm clear blue pn sy penah dpat evap line..mngkn sis blh google knp trjadinya evap line tu

3y ago

Betul ..saya guna yg eco naik double line xsampai 1mnit ..tapi kabur laa ..myb baru lagi

Dpo8-9 dah boleh dapat faint line kalau hcg tinggi. Upt eco tu kalau boleh elakkan la. Yg selalu cakap eco x tipu tu sebab diorang betul2 pregnant.

4y ago

Haah kan,klu upt yg bleh detect awal ni msti la xdanya rm2 kan,😂

Kalau cantu, sis beli upt yang baik sikit.. Upt watson atau guardian