Preg test kdai eco ok ke?

Dulu ank first rjin gune yg kdai eco tu lpastu g scan btul2 ad bby,,ank ke2 ni gune jugak yg kdai eco naik 2line kabur tapi tak tahu nk caye tak?ad tak gune gune yg eco tak jadi?

12 Balas

saya selalu guna yg eco tp x naik2 2 line hmm igtkan mmg scam sbb masani mmg nak sgt pregnant pantang ada rasa lain mcm sikit asyik nk test upt je tp lpstu ada satu bulan tu period saya lewat n then decide beli yg dkt watson n eco pun sy beli jugak.. test guna yg watson dlu tup2 naik dua line lpstu sy test jugak yg eco punya pun naik dua line jugak terang pulak tu.. so nak kata kdai eco punya scam bg saya tak lah.. sy suka beli eco sbb murah so kalau x naik 2 line xdelah rasa membazir sgt kan n then pernah je beli dkt farmasi packaging dia sebijik mcm eco punya hrga 2 kali ganda pulak tu

12mo ago

mntk2 ad rzkilah,,takut lgi nk try yg farmasi .haha

yg 3 test tu smue beli kdai eco,,yg satu lgi tu beli kat watson,,sya confius nak caye tak sebab saya tak lambat uzur lagi,sya uzur tak teratur xrjin uzur ikut dalam kalendar tentukan,,tapi bln8 baru ni btul2 uzur ikt tarikh dlm kalendar..sya test sbb bdn rasa lain..agak2 btul2 ad tak?bleh g scan dh ke tggu tarikh uzur dulu?

12mo ago

belum,,nak tggu tarikh period nk tengok period ke tak lepastu nk test balik klau masih 2line baru pergi scan kut.

eco legit 👍🏻 saya test mmg accurate .. dulu check awal dari 10 mggu line kedua kabur .. 4 days after that line clear 2 line check dkt kk positive pregnant and now ank saya dah 8 bulan dah pun 🥰 p/s: check awal pagi sebelum subuh HCG levels tinggi .. insyallah ..

Sis kalau nak pasti beli yg dekat pharmacy sis.. Mcm x recommend sngat kalau eco punya.. Btw https://t.tb.cn/_6aOFeJnblolSI7A1YHF3r1 minta tlg tekan. Saya Nak dapatkan free reload pin. Thank u. Semoga dimurahkan rezeki

12mo ago

scammer

sy bli kt farmasi 2line tp samar mase ni dh 4w.. tggu dpt tarikh bukak bku pink 8w sy bli yg kdai eco punya utk test lg skli,sama naik 2line samar.. esok tu g scan betul ada bby..

Tak pasti kedai eco sbab xprnah try.. masuk kedai eco pun sngatla jarang setaun skali kot🤣 slalu beli yg kat pharmacy or watson mcm tu je .. saya suka dipntell.

Tak sure dear sebab tak pernah try. Takut sensitivity UPT tu tak tepat. Cuba compare dengan CB/ dipntell ya deqr. Lagi accurate

tak pasti. x pernah beli lagi kat eco. better terus beli kat farmasi or watson.

Depends jugak, sye beli kedai eco alhamdulillah da 2 ank sangkut 😂

12mo ago

hrap2 sya pun camtu.hah

tak pasti sis.. kalau nk yg accurate pgi Beli kat farmasi..