upt

Agak2 upt nie +ve x ye??? Nie upt eco... Test tu terus naik line... Tpi samar2 jer line nye..

upt
17 Balas

saya dulu first pakai upt eco juga , mula2 kabur juga , saya beli banyk2 time tu dkt eco , dalam 2-3 hri saya check semula makin lama makin jelas . 2minggu kemudian saya check lagi mmg jelas sangat so terus g klink check mmg doc sahkan 6weeks pregnant . tak jdi masalah kalau pakai upt murah pun kalau ada rezeki in sha Allah

ade y berjaya dgn upt eco, tp sy tak bjaya.. elok klau sis cube brand lain.. sbb dh 3 kli sy gune brand eco semua +.. tp esok luse elokje datang period..😅... jgn brharap mcm sy takut kecewa..

Upt eco lg elok dari upt farmasi sis. Sy pkai upt farmasi tp bkn branded punya line lg samar dari yg eco dan line plak tk fill in. Bg sy dgn harga rm2 ada 3 cassette sgt la berbaloi

Mcm positive.. sy guna yg eco jgk.. clear ha.. dye ats hormon hcg kte jgk sis...try la test lg.. jimat ha 3 pcs rm2.. hehehe... sy bli dlm shoppe pn test dye yg mcm kdai eco gak..

Ikut firasat sy mcm ada ni tp awal lg. Tggu smggu dua cek smula. Tp msa tu jga pemkanan jgn lasak2. Apa pn hti siap sdia redha apa jua ketentuan Allah. Sy doakan

Try beli dekat watson/7e. 😁😁😁 susah nak cakap yg eco punya. Sebb ade penah kena +ve tp tak preggy pon. Cuba usaha yg lain dulu ya.

4y ago

Baik😊😊 jap lgi cari kt watsons

Sye pon guna eco punye.. +ve . Alhamdulillah.. baby dah kuar dgn selamat 🥰

dh ada double line tu...cuma mgkn awal lg..dlm 4w gtu..tahniah sis

Beli kat guardian je rm5.00..terang teros line tu

Org ckp jgn caye eco upt. Bli la 1 farmasi pnya yg paling murah.