21w2d

assalammualaikum.. Sya bru plg dri klinik.. doc ckp,baby songsang ? bulan lepas doc bgtau uri sya ada trn sikit..check td,uri dah naik atas balik..tp baby pula songsang n td klu ikutkan nak tgok jantina baby,tp x boleh nmpk..sbb doc ckp baby kepit kaki dia..?.. doakan sya supaya baby pusing balik k.. ?

2 Balas

Hi mommy. Congratulations on your pregnancy. Uri dh naik alhamdulillah. Baby tak pusing, sama mcm sy dulu. Banyakkan sujud, sujud lama2 nnt dia pusing. 😁

5y ago

thanx mommy.. in shaa allah amin...