bayi songsang kembar

Td dh cheak up baby. 27week tp melintang @songsang.. Ada harapan tak bby pusing balik..

17 Balas

Mengurut dgn bidan kampung mintak dia betulkan kedudukan baby. Ibu saya senang bersalin sebab 3kali mengurut sebelum beranak. Saya tengah pregnant 4bulan dan baru sekali pergi mengurut. Cuba lah , inshaAllah dipermudahkan segalanya 🤗

Awal lagi. Ada harapan baby pusing. Kalau tak pusing gak, czer la jawabnya. Tapi apa² pun sis doa banyak² ok. Baby banyak gerak nanti pandai la dia pusing turun bawah sendiri. Jangan risau ya, yang penting doa je.

Saya pun kembar juga. 28 weeks. Sorang dah ke bawah, sorang songsang. Sebelum ni pun terbalik jugak. Mereka masih boleh berpusing lagi. Hope dalam 32 weeks dua2 akan ke bawah. #MCDA twins

4y ago

Saya pun 28w kembar. Skrg ni dua2 kepala di bawah dah. Sbelum ni 1 kat atas.

Mcm sy scan haritoo 25weeks... Dokter kata bby songsang.. Tapi bby stay boleh berpusing.. Sekrng sy 29weeks dokter scan,alhamdulillah kepala bby ada kt bwh..

Awal lg, sy pn mcm tu jgk pregnant yg kedua skrg da 37w alhamdulilah bby da bpusing ke bwh..klu mgurut pn maybe bby akn bpusing blik, sbb msih byk ruang kn

Sy masa 23w baby songsang. Tp dah 30w dia pusing kebawah. Insyaallah moga baby puan pusing ke bawah jugak nnt.

In Shaa Allah masih ada harapan baby pusing. Buat solat hajat & sujud lama2 sis. Semoga dipermudahkan

Inshaallah de.. bnyk kn sujud.. pstu ckp gn bby.. inshaallh bby boleh pusing

Ada, sehingga 34weeks baby masih boleh ubah posisi

InshaAllah ada. Msh awal. Tahniah dpt kembar.☺️