Tempoh kehamilan

Assalammualaikum.. sya baru kahwin pda 2/11 hari tu, 21/11 yg lpas sya buat upt dah +.. kalau ikut kiraan apps pregnancy tracking, sya dah 5 week pregnant sbb last period pada 21/10.. tpi saya kawen belum sampai 5 minggu lagi.. mmg mcm tu k?

15 Balas

Tu la bunting pelamin..tahniah sis

Rasanya bunting pelamin..😁😁

mcm pelikkk jee... sbb awal sgt..

4y ago

Tak pelik pon itu dipanggill bunting pelamin...sbb last period die sblum die khwin contoh last period 1/3 nikah 10/3 next month x petiod jadi die akan kira 1/3 la..sebab doktor n kita pon x tau bila kali terakhir suami isteri bersama...tapi kna jleaskan pada husband la takut salh faham sbb usia kndungan lebih dari tarikh perkhawinan

Kiraan awal period

💆