Anak buat perangai

Assalammualaikum sy nk tye pendpt siapaa yg prnh pregnt ank lelaki.. Mmng akk nye akn buat perangai ke.. Sy pregnt 5bln tp ank num 2 buat perangai yg sy ase xtrkawal.. Suka buat sy mara.... Bahkn ayah nye nk p kje pow melalak nk ikut.. Ank yg sulung ok.. Yg num 2 niy.. Org kata ia pye ngade2 mnjdi2.. Ade x ibu2 alami situasi mcm sy??

1 Balas

Sama je anak saya girl mengada juga tpi bila saya fikir balik rupaya dia nak kita manja kan dia bila saya sentiasa manjakn dia terus kurang kenakalan dia kalau tk merengek je😊