Garis SAMAR2...

Assalammualaikum sy cek mlm tdi lepas sy tdo selepas isyak...bangun je terus cek... Mula2 nmpk mcm satu garis lepas 2 minit nmpk samar satu gris...sy baru je keguguran raya ke 9 tanpa dicuci...adakah normal..

Garis SAMAR2...
4 Balas

Test lagi minggu depan.Kadang2 nk period pon naik samar sgt mcmni jgk.Brapa kali sy kena scam . Tnya nurse pon dia ckp mcmtu. Jgn berharap , tp test plk mggu depan. Masih awal tu

3mo ago

ok sy dh cuba hilang dh xda samar

seloknya cek time pagi² sblm mndi, jgn mnum air putih time to cek.. mcm sy cek arito pkul 5 pagi terjaga trus cek bru nmpk results

3mo ago

lepas seminggu xde line..2 hari kemudian period...tapi rasa pelik ada garis samar2 mula sebelum period

ulang esok pagi. urine pertama

3mo ago

hilang dh tapi tanda2 hamil dh ada

awal pagi cek.. jgn isyak

3mo ago

sy. pernah cek mlm terang waktu hamil ank 1