Bertanya

Assalammualaikum sis smua . Kat sini Nak bertanya sahaja . Saya baru 36w tapi pagi tadi movement baby active sangat then petg sikit ade kuar dua tiga titik darah . Actually sakit pinggang smua tuh dah ade cuma tak kerap . Satu lagi kencing mesti tak lawas . Ade ape-ii yg mommy semua boleh share ? Sya first pregnant and Satu lagi nak gi jumpa doc appointment lambat lagi . Doctor just cakap kalau sakit teramat and kerap je Baru datang . So confius lah ??

1 Balas

Tanda bsalin hnya ada 3... Yg sakit pinggang la ari2 semua tu xtermasuk tnda utk bsalin ... 1.keluar tanda darah 2.pecah ketuban 3.contraction yg kerap.contohnya dlm masa 5mnit awk akn rasa 3x contraction...kalau mcm tu awk kne pergi hospital sgera dah