Risau

Hye mommy hmm . Sya day 37w 1d . Sya punya appointment next week tapi dah dua Kali tuk minggu Ni turun darah walaupun sikit tak penuh tapi risau . Nak tanya doctor agak-ii dia terus tahan ke ? Maaf sbb dah search Google tapi still buntu jawapan . Sakit tekanan pada pelvic ade cuma tak lama and pinggang pun just macam Brixton tuh je hmm . Any advice mommy ?

10 Balas

Time 36 weeks pun ade keluar darah jugak tuk dua Kali tapi tak pernah check . Bila dah start check Google tadi jdi risau and sya takde jatuh-ii pun

5y ago

💆

Bkn ke misi ada pesan kalau klua darah terus p hosp? Nk takut apa? Jgn layan sgt pentingkan diri tu.. jadi pape kt kandungan bru tau

Sy dulu 37w pun trun darah..pg hospital dah bka 2cm..mlm tu bersalin...sis pg hospital la cek ..ngape dibiarkan...😅

better pergi hosp sis.. sya 38 week trun drah jgk..pergi hosp pkl 9pm dh buka 2.. pkl 5am brsalin..

Baby tak sabar nak keluar dah tu, hehe. Good luck ye.

Dah tiba masak utk bersalin tu. G la. Hospital cpt.

P hospital sis😬... Baby nk lihat duniaa🥰🥰

Klau bleeding jgn tggu2 lg..trus g hspital..

37week dh ms nk brsalin dh tu,lain la 35 34

Better refer hospital. Takut dh ada bukaan.