Aspirin

Assalammualaikum Semua.. Siapa Ibu2 Di Sini Pernah Berklinik Di Rafflesia Medical Centre.. Sya Mngandung & D Berikan Ubat Ni.. Bnyk Ckp Org Preggy X Ble Mkn?? Bleh Bgi Pendapat X?

Aspirin
31 Balas

Apa sebab boleh dapat ubat ni?ada tanya d counter farmasi effect ambil ubat ni ?

Sy mkn...ubt cair kn darah..sbb checkup sblm ni bp tgi...tp sbji bhgi 4 utk 4kli mkn...

5y ago

Oh tu sya bingung sbb as i know bp sya biasa2 jk

Sya ada mkn skrg separuh sebelom tido..sbb ubt ni cam tajam tu kena mkn separuh

Sy bru nk start makan esok... Knpe ye x boleh?dia kata utk cairkan darah kan?

Sy mkn ubat ni dari mula tau mengadung doctor pakar dari hospital yg bagi

Sy dpt aspirin dri klinik pakar. Yg xde problm pape xleh suke2 makan

Kalau doktor bagi tu, boleh makan la tu sis. Jangan ragu ragu.

Kalau doc bg ptut okay. Tp pastikan cara consume that meds betul

Aspirin kite blh mkn...sbb ni ubt cair drh..sy doc bg suh mkn..

Kalo tgk tu 300 mg tu dos sikit je tu. Yg tak boleh tu dos tinggi

5y ago

X pernah. Selalu kalo demam ke sakit kepala ke saya amik panadol je