Doakan Saya.

Assalammualaikum semua Mommies2. Mohon Doakn sy branak sblm due 18/7 ni. Ank prtama dlu kena induce. Sbb air ketuban kurang. Dan lbh dri due date 2hari. Sakit yg xpena sy lupakn. Skrg mgandungkn anak kedua 37week. Doakn sy ya Mommies2 semua. Sy pun turut doakn semua Mommies2 dipermudahkn segala urusan. Ibu dan anak Sihat dan selamat mlahirkn ank nnt. Yg ttc sy doakn semoga diberikan zuriat secepat yg mungkin. InshaAllah Aamin ya rabbi 🤲.

34 Balas

Semoga,smua ibu2 due bln 7 ni,d permudahkn sgala urusan. . Dn jga ibu2 yg lain ny. .amin ya rabB. . Sy due 16/7 Hrp sgt baby klua dlm 38 mggu ni,xsanggup tanggung rasa debaran ni. .

4y ago

InshaAllah aamin ya rabbi 🤲. Terima kasih atas doanya. Semoga sis dipermudahkn urusan brsalin nnt dan dlm segala hal. Ibu dan bby selamat dan sihat. Aamin ya rabbi 🤲.